با عرض سلام و ادب فراوان خدمت همه مخاطبان عزیز فراخوان دعوت به همکاری در این قسمت کوشش آن است که بتدریج بزرگانی که سال ها در عرصه علمی خدمات شایان توجهی داشتند را به قدر وسع و اطلاعات موجود از وبسایت های دانشگاه های محل خدمت استادان پیشکسوت و یا وبلاگ های مختلف برگزینیم و خدمت علاقه مندان از باب قدرشناسی تقدیم حضور نماییم که به ترتیب حروف الفبا به شرح زیر می باشند:
بازرسي لاشه ی طيوركالبدشناسي، فيزيولوژي و بيمارينویسنده: اَندي گريستمترجمان:دكتر سعيد سيفي (دانشیار دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل، دکترای تخصصی بهداشت وبیماریهای طیور) دكتر علي گيلاني (مدیر کایر ایرانی، دکترای تخصصی تغذیه طیور) فرشته یساقی (کارشناس ارشد علوم و مهندسی صنایع غذایی) دیباچه ای از مترجمان ای نام تو بهترین ...
به نام خدای دستان پینه بسته دیر زمانی از نخستین تماسش می گذرد، اما هنوز تن و طنین صدایش در گوش دلم باقی ماند، صدای یک مرد واقعی می آمد، بله خودش بود ساده و بی تکلف، صحبتش هرگز بوی التماس جوان زار بیکار از فلان مسئول بی مسئولیت نشسته بر اریکه قدرت نمی داد، حرف هایش طعم همت داشت، کنجکاو شدم و از کار و بار و روزگارش پرسیدم، دو سه چند عکس فرستاد که گویای همه چیز بود... ...
بدین وسیله اعلام می دارد علاقه مندان به مشاهده فیلم های آموزشی حوزه دام و طیور، از این پس می توانند با مراجعه به وبسایت کایر ایرانی از طریق لینک های زیر ویدئوهای تهیه شده و یا دوبله شده توسط مرکز خدمات مشاوره فنی دام و طیور کایر ایرانی را به طور رایگان بارگیری فرمایند: ویتامین ها ، مواد معدنی و اسیدهای آمینه:1 - ویتامین B1 (تیامین) در تغذیه دام و طیور به زبانی ساده2 ...
با عرض سلام و ادب خدمت همه همراهان بزرگوار بدین وسیله به اطلاع می رساند علاقه مندان به کتاب های علوم دامی روز جهان که پیش از این از وبلاگ تخصصی زیر Livestock & poultry Nutrition کتاب های خارجی مدنظر خود را تهیه می کردند، از این پس می توانند با عضویت در کانال تلگرامی livestockscience و یا مکاتبه مستقیم با همکار بزرگوارمان جناب آقای مهندس کامبیز قوطوری برای خرید فایل های جدیدترین کتاب های ...
فروش فوری و ویژه تعداد محدودی آمیخته های رومانف شامل: قوچ مولد، میش آبستن و شیرده و بره میش ها لطفا با شماره زیر تماس بگیرید آقای مرادی 09115916799 تاریخ: 14 مهر 1401
نویسنده: دکتر علی گیلانی، مدیر مرکز خدمات مشاوره فنی دام و طیور کایر ایرانیچاپ شده در نشریه علوم مرغداری و دامداری، دی 1399پریبیوتیک چیست؟ پریبیوتیک طبق تعریف مبتنی بر پژوهش های پزشکی مانند گیبسون و رابرفروید (1995) به اجزای غیرقابل هضم غذا اطلاق میشود که به طور انتخابی موجب رشد و فعالیت یک یا تعدادی از گونههای باکتریایی مفید در روده میشوند و از طرفی دیگر مانع استقرار و تکثیر ...
1-مشخصات فردی سهراب نام عزیزپور نام خانوادگی ابراهیم نام پدر 12 شماره شناسنامه 24/6/1363 مازندران تاریخ و مکان تولد دکتری تخصصی مدرک تحصیلی کارت پایان خدمت ...