کتاب متابولیسم چربی در نشخوارکنندگان

 

  • کتاب متابولیسم چربی در نشخوارکنندگان
  • نویسندگان: رضا ولی‌زاده، علی رزاقی، محمد ملک‌خواهی
  • تاریخ انتشار: 1394
  • قیمت (ریال): 150000
  • ویراستار (مصحح): عباسعلی ناصریان
  • موضوع:

    نشخوارکنندگان -- متابولیسم، چربی -- متابولیسم

  • شابک - ISBN: 978-964-386-323-4
  • ناشر: دانشگاه فردوسی مشهد
  • شمارگان - تیراژ: 1000
  • نوبت چاپ: 1
  • تعداد صفحات: 372
  • فروست انتشارات: 648
  • قطع: وزیری
  • نوع جلد: شومیز

 

  • فهرست مندرجات:

     

    • فصل اوّل: لیپولیز و بیوهیدروژناسیون در شکمبه
    • فصل دوم: هضم و جذب چربی در نشخوارکنندگان و تک معده‌ای‌ها
    • فصل سوم: فیزیولوژی و متابولیسم اسیدهای چرب ضروری (با تأکید بر نقش اسیدهای چرب امگا-3 در متابولیسم، سلامت و تغذیه)
    • فصل چهارم: راهکارهای تغذیه‌ای برای افزایش غلظت‌های اسید ایکوزاپنتاانوئیک و اسید دکوزاهگزاانوئیک شیر
    • فصل پنجم: اسیدهای چرب شاخه دار و فرد کربن (از تولید در شکمبه تا ورود به شیر)
    • فصل ششم: اسیدهای چرب ترانس و افت چربی شیر
    • فصل هفتم: غنی سازی محصولات نشخوارکنندگان و تک معده‌ای‌ها با اسیدهای چرب غیراشباع
    • فصل هشتم: اثر مصرف دانه کتان بر ترکیب اسیدهای چرب شیر
    • فصل نهم: نقش علوفه در تأمین اسیدهای چرب
    • فصل دهم: اسیدهای چرب به عنوان تنظیم کننده‌های متابولیکی در گاو شیری
    • فصل یازدهم: پژوهش‌های جدید در زمینه متابولیسم چربی
    • فصل دوازدهم: اسیدهای چرب شیر نشخوارکنندگان کوچک

 

اضافه کردن نظر


ویژه کشاورزی

مقدار الیگوساکارید در محصولات پری بیوتیکی مختلف متفاوت بوده و به طور معمول در حدود 20-30 درصد برای هر کدام از مانان الیگوساکارید و بتاگلوکان گزارش شده­ اند. برای مقایسه و روشن شدن موضوع باید دانست که مقدار تعیین شده بتاگلوکان و مانان الیگوساکارید طبق روش­ های مختلف اندازه­ گیری مانند HPLC ، GC/MS و یا آنالیز آنزیمی می ­تواند کاملاً متفاوت باشد، چون یک روش استاندارد مورد قبول عام مثل روش ­های AOAC ...
پری­ بیوتیک چیست؟ پری ­بیوتیک­ ها طبق تعریف پایه بر اساس پژوهش های پزشکی مانند گیبسون و رابرفروید (1995) به اجزای غیرقابل هضم غذا یا خوراک اطلاق می­ شود که به طور انتخابی موجب رشد و فعالیت یک یا تعدادی از گونه های باکتریایی مفید در روده می­ شوند و از طرفی دیگر مانع استقرار و تکثیر بعضی باکتری­ های بیماری­ زا مانند سالمونلا می­گردند.   منابع پری­ بیوتیکی کدامند؟ پری بیوتیک ها در تغذیه ...
پرورش گوسفند (اصول و روش هاي مدرن در توليد). 1392. مهندس مرتضي مرادي ديوكلايي. مركز انتشارات توسعه علوم. ساري
   تولید ایرانی با استانداردهای جهانی    
مقدمه:      کنترل سالمونلا در پرورش طیور هم از نظر سلامت پرنده و هم انسان حائز اهمیت است. سالمونلا تنها در ایالات متحده، باعث یک میلیون گزارش بیماری، 19000 بستری و 380 مورد مرگ انسان در سال است. محصولات طیور آلوده از عوامل این آمار است. استفاده زیاد از آنتی­ بیوتیک موجب ایجاد مقاومت آنتی­ بیوتیک در باکتری­ های بیماری­زا شده است. از این رو به خاطر فشار روزافزون نهادهای قانونی و تقاضای بازار، ...
آزمايشگاه پرتو آزمون جوانه خراسان:- آزمايشگاه همكار اداره استاندارد و تحقيقات صنعتي- دارای 4 آزمایشگاه تخصصی: فیزیکوشیمیایی، میکروبی، آنالیز دستگاهی، تحقیق و توسعه- داراي موافقت اوليه آزمايشگاه همكار از اداره نظارت بر غذا و دارو- عضو انجمن آزمایشگاه های همکار- آزمایشگاه تخصصی میکروبیولوژی با توانایی اندازه گیری آفلاتوکسین با دستگاه الایزا ریدر- داراي گواهينامه استاندارد ايزو 17025- تنها آزمايشگاه ...

ویژه گردشگری

آمار