کتاب متابولیسم چربی در نشخوارکنندگان

 

  • کتاب متابولیسم چربی در نشخوارکنندگان
  • نویسندگان: رضا ولی‌زاده، علی رزاقی، محمد ملک‌خواهی
  • تاریخ انتشار: 1394
  • قیمت (ریال): 150000
  • ویراستار (مصحح): عباسعلی ناصریان
  • موضوع:

    نشخوارکنندگان -- متابولیسم، چربی -- متابولیسم

  • شابک - ISBN: 978-964-386-323-4
  • ناشر: دانشگاه فردوسی مشهد
  • شمارگان - تیراژ: 1000
  • نوبت چاپ: 1
  • تعداد صفحات: 372
  • فروست انتشارات: 648
  • قطع: وزیری
  • نوع جلد: شومیز

 

  • فهرست مندرجات:

     

    • فصل اوّل: لیپولیز و بیوهیدروژناسیون در شکمبه
    • فصل دوم: هضم و جذب چربی در نشخوارکنندگان و تک معده‌ای‌ها
    • فصل سوم: فیزیولوژی و متابولیسم اسیدهای چرب ضروری (با تأکید بر نقش اسیدهای چرب امگا-3 در متابولیسم، سلامت و تغذیه)
    • فصل چهارم: راهکارهای تغذیه‌ای برای افزایش غلظت‌های اسید ایکوزاپنتاانوئیک و اسید دکوزاهگزاانوئیک شیر
    • فصل پنجم: اسیدهای چرب شاخه دار و فرد کربن (از تولید در شکمبه تا ورود به شیر)
    • فصل ششم: اسیدهای چرب ترانس و افت چربی شیر
    • فصل هفتم: غنی سازی محصولات نشخوارکنندگان و تک معده‌ای‌ها با اسیدهای چرب غیراشباع
    • فصل هشتم: اثر مصرف دانه کتان بر ترکیب اسیدهای چرب شیر
    • فصل نهم: نقش علوفه در تأمین اسیدهای چرب
    • فصل دهم: اسیدهای چرب به عنوان تنظیم کننده‌های متابولیکی در گاو شیری
    • فصل یازدهم: پژوهش‌های جدید در زمینه متابولیسم چربی
    • فصل دوازدهم: اسیدهای چرب شیر نشخوارکنندگان کوچک

 

اضافه کردن نظر


ویژه کشاورزی

 بدین وسیله به اطلاع اساتید، دانشجویان ، کارشناسان و دست اندرکاران گرانقدر صنعت طیور می رساند کتاب مروری بر توسعه صنعت طیور از انتشارات فائو هم اکنون با ترجمه دکتر سعید سیفی و دکتر علی گیلانی در دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل به چاپ رسید. این کتاب شامل مباحث مختلف حوزه طیور با رویکرد کشورهای در حال توسعه است که متناسب با شرایط کشور عزیزمان می باشد و امید است مورد توجه علاقه مندان قرار گیرد. ...
مقدار الیگوساکارید در محصولات پری بیوتیکی مختلف متفاوت بوده و به طور معمول در حدود 20-30 درصد برای هر کدام از مانان الیگوساکارید و بتاگلوکان گزارش شده­ اند. برای مقایسه و روشن شدن موضوع باید دانست که مقدار تعیین شده بتاگلوکان و مانان الیگوساکارید طبق روش­ های مختلف اندازه­ گیری مانند HPLC ، GC/MS و یا آنالیز آنزیمی می ­تواند کاملاً متفاوت باشد، چون یک روش استاندارد مورد قبول عام مثل روش ­های AOAC ...
پری­ بیوتیک چیست؟ پری ­بیوتیک­ ها طبق تعریف پایه بر اساس پژوهش های پزشکی مانند گیبسون و رابرفروید (1995) به اجزای غیرقابل هضم غذا یا خوراک اطلاق می­ شود که به طور انتخابی موجب رشد و فعالیت یک یا تعدادی از گونه های باکتریایی مفید در روده می­ شوند و از طرفی دیگر مانع استقرار و تکثیر بعضی باکتری­ های بیماری­ زا مانند سالمونلا می­گردند.   منابع پری­ بیوتیکی کدامند؟ پری بیوتیک ها در تغذیه ...
پرورش گوسفند (اصول و روش هاي مدرن در توليد). 1392. مهندس مرتضي مرادي ديوكلايي. مركز انتشارات توسعه علوم. ساري
   تولید ایرانی با استانداردهای جهانی    
آزمايشگاه پرتو آزمون جوانه خراسان:- آزمايشگاه همكار اداره استاندارد و تحقيقات صنعتي- دارای 4 آزمایشگاه تخصصی: فیزیکوشیمیایی، میکروبی، آنالیز دستگاهی، تحقیق و توسعه- داراي موافقت اوليه آزمايشگاه همكار از اداره نظارت بر غذا و دارو- عضو انجمن آزمایشگاه های همکار- آزمایشگاه تخصصی میکروبیولوژی با توانایی اندازه گیری آفلاتوکسین با دستگاه الایزا ریدر- داراي گواهينامه استاندارد ايزو 17025- تنها آزمايشگاه ...

ویژه گردشگری

آمار