کتاب متابولیسم چربی در نشخوارکنندگان

 

  • کتاب متابولیسم چربی در نشخوارکنندگان
  • نویسندگان: رضا ولی‌زاده، علی رزاقی، محمد ملک‌خواهی
  • تاریخ انتشار: 1394
  • قیمت (ریال): 150000
  • ویراستار (مصحح): عباسعلی ناصریان
  • موضوع:

    نشخوارکنندگان -- متابولیسم، چربی -- متابولیسم

  • شابک - ISBN: 978-964-386-323-4
  • ناشر: دانشگاه فردوسی مشهد
  • شمارگان - تیراژ: 1000
  • نوبت چاپ: 1
  • تعداد صفحات: 372
  • فروست انتشارات: 648
  • قطع: وزیری
  • نوع جلد: شومیز

 

  • فهرست مندرجات:

     

    • فصل اوّل: لیپولیز و بیوهیدروژناسیون در شکمبه
    • فصل دوم: هضم و جذب چربی در نشخوارکنندگان و تک معده‌ای‌ها
    • فصل سوم: فیزیولوژی و متابولیسم اسیدهای چرب ضروری (با تأکید بر نقش اسیدهای چرب امگا-3 در متابولیسم، سلامت و تغذیه)
    • فصل چهارم: راهکارهای تغذیه‌ای برای افزایش غلظت‌های اسید ایکوزاپنتاانوئیک و اسید دکوزاهگزاانوئیک شیر
    • فصل پنجم: اسیدهای چرب شاخه دار و فرد کربن (از تولید در شکمبه تا ورود به شیر)
    • فصل ششم: اسیدهای چرب ترانس و افت چربی شیر
    • فصل هفتم: غنی سازی محصولات نشخوارکنندگان و تک معده‌ای‌ها با اسیدهای چرب غیراشباع
    • فصل هشتم: اثر مصرف دانه کتان بر ترکیب اسیدهای چرب شیر
    • فصل نهم: نقش علوفه در تأمین اسیدهای چرب
    • فصل دهم: اسیدهای چرب به عنوان تنظیم کننده‌های متابولیکی در گاو شیری
    • فصل یازدهم: پژوهش‌های جدید در زمینه متابولیسم چربی
    • فصل دوازدهم: اسیدهای چرب شیر نشخوارکنندگان کوچک

 

اضافه کردن نظر


ویژه کشاورزی

 بدین وسیله به اطلاع اساتید، دانشجویان ، کارشناسان و دست اندرکاران گرانقدر صنعت طیور می رساند کتاب مروری بر توسعه صنعت طیور از انتشارات فائو هم اکنون با ترجمه دکتر سعید سیفی و دکتر علی گیلانی در دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل به چاپ رسید. این کتاب شامل مباحث مختلف حوزه طیور با رویکرد کشورهای در حال توسعه است که متناسب با شرایط کشور عزیزمان می باشد و امید است مورد توجه علاقه مندان قرار گیرد. ...
اگر به دنبال یک محصول مخمری خوب برای گله گاو شیری خود هستید، تفاوت­هایی بین فرآورده­ های مختلف وجود دارند که لازم است بدانید. فرآورده ­های مخمری به عنوان یک محرک یا تنظیم کننده شکمبه به گاو شیری خورانده می­شوند اما همه آنها مشابه هم نیستند. در حالی که چند صد گونه مخمر در سراسر جهان وجود دارند، گونه ساکارومایسس سرویسیه که اغلب به عنوان مخمر نانوایی از آن یاد می­شود، گونه مورد استفاده در فرآورده­ ...
پرورش گوسفند (اصول و روش هاي مدرن در توليد). 1392. مهندس مرتضي مرادي ديوكلايي. مركز انتشارات توسعه علوم. ساري
    فروش جوجه غاز در  استان مازندران آقای مهندس آذرکیش 09199622100 iran.fadeer@gmail.com    
   تولید ایرانی با استانداردهای جهانی    
آزمايشگاه پرتو آزمون جوانه خراسان:- آزمايشگاه همكار اداره استاندارد و تحقيقات صنعتي- دارای 4 آزمایشگاه تخصصی: فیزیکوشیمیایی، میکروبی، آنالیز دستگاهی، تحقیق و توسعه- داراي موافقت اوليه آزمايشگاه همكار از اداره نظارت بر غذا و دارو- عضو انجمن آزمایشگاه های همکار- آزمایشگاه تخصصی میکروبیولوژی با توانایی اندازه گیری آفلاتوکسین با دستگاه الایزا ریدر- داراي گواهينامه استاندارد ايزو 17025- تنها آزمايشگاه ...

ویژه گردشگری

آمار