به مناسبت سه سالگی کایر ایرانی

به نام خدای بهار آفرین

یزدان جهان گردان و گرداننده احوال را شاکریم و به همه هم میهنان گرامی سلام و درود عرض می کنیم. ضمن تبریک سال جدید به یکایک مخاطبان پرمحبت، سه سالگی پایگاه علمی خبری کایر ایرانی را همگام با بهار دل پذیر و نوروز دل انگیز جشن می گیریم. بدین وسیله از تمامی همراهان دلسوز کایر ایرانی سپاسگزاری نموده و امید است در شکوفایی طبیعت، شکوفه های امید همه تلاشگران به ویژه در بخش های کشاورزی و گردشگری به دور از خزان و پربارتر از گذشته باشد. کایر ایرانی همچون همیشه آماده اطلاع رسانی و تبلیغ تولیدات ایرانی در این حوزه ها و پیام رسانی آخرین اخبار و مقالات علمی مربوطه می باشد.

منتظر نگاه های پر مهر و نظرات سازنده شما هستیم

روزگار خوش

با درود بی پایان

مدیریت کایر ایرانی

9 فروردین 1396 خورشیدی

 

توجه: این عکس ها اختصاصی کایر ایرانی از دشت کویر و دریای مازندران می باشند

اضافه کردن نظر


ویژه کشاورزی

 بدین وسیله به اطلاع اساتید، دانشجویان ، کارشناسان و دست اندرکاران گرانقدر صنعت طیور می رساند کتاب مروری بر توسعه صنعت طیور از انتشارات فائو هم اکنون با ترجمه دکتر سعید سیفی و دکتر علی گیلانی در دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل به چاپ رسید. این کتاب شامل مباحث مختلف حوزه طیور با رویکرد کشورهای در حال توسعه است که متناسب با شرایط کشور عزیزمان می باشد و امید است مورد توجه علاقه مندان قرار گیرد. ...
مقدار الیگوساکارید در محصولات پری بیوتیکی مختلف متفاوت بوده و به طور معمول در حدود 20-30 درصد برای هر کدام از مانان الیگوساکارید و بتاگلوکان گزارش شده­ اند. برای مقایسه و روشن شدن موضوع باید دانست که مقدار تعیین شده بتاگلوکان و مانان الیگوساکارید طبق روش­ های مختلف اندازه­ گیری مانند HPLC ، GC/MS و یا آنالیز آنزیمی می ­تواند کاملاً متفاوت باشد، چون یک روش استاندارد مورد قبول عام مثل روش ­های AOAC ...
پری­ بیوتیک چیست؟ پری ­بیوتیک­ ها طبق تعریف پایه بر اساس پژوهش های پزشکی مانند گیبسون و رابرفروید (1995) به اجزای غیرقابل هضم غذا یا خوراک اطلاق می­ شود که به طور انتخابی موجب رشد و فعالیت یک یا تعدادی از گونه های باکتریایی مفید در روده می­ شوند و از طرفی دیگر مانع استقرار و تکثیر بعضی باکتری­ های بیماری­ زا مانند سالمونلا می­گردند.   منابع پری­ بیوتیکی کدامند؟ پری بیوتیک ها در تغذیه ...
پرورش گوسفند (اصول و روش هاي مدرن در توليد). 1392. مهندس مرتضي مرادي ديوكلايي. مركز انتشارات توسعه علوم. ساري
   تولید ایرانی با استانداردهای جهانی    
آزمايشگاه پرتو آزمون جوانه خراسان:- آزمايشگاه همكار اداره استاندارد و تحقيقات صنعتي- دارای 4 آزمایشگاه تخصصی: فیزیکوشیمیایی، میکروبی، آنالیز دستگاهی، تحقیق و توسعه- داراي موافقت اوليه آزمايشگاه همكار از اداره نظارت بر غذا و دارو- عضو انجمن آزمایشگاه های همکار- آزمایشگاه تخصصی میکروبیولوژی با توانایی اندازه گیری آفلاتوکسین با دستگاه الایزا ریدر- داراي گواهينامه استاندارد ايزو 17025- تنها آزمايشگاه ...

ویژه گردشگری

آمار