ثبت اختراع جهانی استاد بزرگ دانشگاه فردوسی مشهد

دکتر مصطفی قلی زاده، استاد  گروه شیمی دانشکده علوم  دانشگاه فردوسی مشهد در گفتگو با روابط عمومی دانشگاه فردوسی مشهد اظهار نمود: این پتنت با عنوان: فرایند واکنش‌های شیمیایی در حلال‌های مغناطیسی  در سال 2018 در آمریکا به نام دانشگاه فردوسی مشهد به ثبت رسیده است ، نتیجه  دو دهه کار تحقیقاتی می‌باشد و حاوی حداقل ده اختراع داخلی است و برای اثبات آن ۳۰ پایان‌نامه تحصیلات تکمیلی (ارشد و دکتری) صورت گرفته و تعداد۴۵ مقاله ISI در ژورنال‌های معتبر داخلی و خارجی و  تعداد ۱۵ مقاله کنفرانسی داخلی و خارجی و یک کتاب  به زبان فارسی در زمینه بتن مغناطیسی منتشرشده است.

 

ده اختراع که دراین پتنت قرارگرفته عبارتنداز:

۱-افزایش برداشت نفت ازچاه های نفت

 ۲-تهیه انواع بتن های مغناطیسی

 ۳-انجام واکنشهای شیمی سنتزترکیبات الی درحلال های مغناطیسی

 ۴-انجام واکنش های کمپلکس شدن باعناصر واسطه درشیمی تجزیه

 ۵-تهیه پنیرمغناطیسی

 ۶-پرورش مرغ مغناطیسی

 ۷-پرورش قارچ مغناطیسی

 ۸-پرورش غلات مغناطیسی

 ۹-انجام واکنشهای سنتزدارویی درداروسازی

 ۱۰- انجام واکنشهای بیوشیمیایی درحلال های مغناطیسی و....

وی افزود: درحال حاضر کارتحقیقاتی درزمینه های مختلف علمی به روش مغناطیسی ادامه دارد. دستگاه های مغناطیس کننده حلال ها دراندازه میکرو (یک سی سی حلال) تا اندازه ماکرو (ده هزارلیتری)راساخته ایم.

استاد  گروه شیمی دانشکده علوم  دانشگاه فردوسی مشهد افزود: با ارائه این بتنت در مسابقات مخترعان ژنو درکشورسوئیس در سال 2005  مدال طلای جهان را دریافت کردم و در ادامه این تحقیقات در سال 2009 در مسابقات جهانی مخترعان در شهر سئول کشور کره جنوبی موفق به دریافت مدال برنز جهان شدم، همچنین ازپروفسورودرش رئیس انجمن نخبگان  دنیا موفق به جایزه ویژه مدال جنیوس Genius Medal در کشور کره جنوبی شدم و در سال ۱۳۸۹ مسابقات بین‌المللی مخترعان دانشگاه آزاد مشهد موفق به دریافت مدال برنزشدم.

 

* توجه:

این مصاحبه به نقل از وبسایت خبری دانشگاه فردوسی مشهد می باشد. کایِر ایرانی ضمن تبریک فراوان خدمت این استاد پرافتخار کشور عزیزمان، برای ایشان سلامتی و طول عمر باعزت همراه با توفیق روزافزون را آرزومند است.

19 مرداد 1398

اضافه کردن نظر


ویژه کشاورزی

      بازرسي لاشه­ ی طيور  كالبدشناسي، فيزيولوژي و بيماري    نویسنده: اَندي گريست    مترجمان: دكتر سعيد سيفي (دانشیار دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل، دکترای تخصصی بهداشت وبیماری­های طیور) دكتر علي گيلاني (مدیر کایر ایرانی، دکترای تخصصی تغذیه طیور) فرشته یساقی (کارشناس ارشد علوم و مهندسی صنایع غذایی)      دیباچه­ ای از مترجمان   ای نام تو بهترین ...
 به نام خدای دستان پینه بسته   دیر زمانی از نخستین تماسش می­ گذرد، اما هنوز تن و طنین صدایش در گوش دلم باقی ماند، صدای یک مرد واقعی می­ آمد، بله خودش بود ساده و بی­ تکلف، صحبتش هرگز بوی التماس جوان زار بیکار از فلان مسئول بی­ مسئولیت نشسته بر اریکه قدرت نمی­ داد، حرف­ هایش طعم همت داشت، کنجکاو شدم و از کار و بار و روزگارش پرسیدم، دو سه چند عکس فرستاد که گویای همه چیز بود... ...
با عرض سلام و ادب خدمت همه همراهان بزرگوار بدین وسیله به اطلاع می رساند علاقه مندان به کتاب های علوم دامی روز جهان که پیش از این از وبلاگ تخصصی زیر Livestock & poultry Nutrition کتاب های خارجی مدنظر خود را تهیه می کردند، از این پس می توانند با عضویت در کانال تلگرامی livestockscience و یا مکاتبه مستقیم با همکار بزرگوارمان جناب آقای مهندس کامبیز قوطوری برای خرید فایل های جدیدترین کتاب های ...
شرکت کاوشگر سپهر جوان تولیدکننده دانش بنیان انواع محصولات مخمری صنایع غذایی و پری بیوتیک حیوانی   نشانی: دزفول، شهرک صنعتی مدیریت آقای جاویدانه 09120448235
سمینار پروبیوتیک و فیتوبیوتیک در تغذیه و سلامت دام ، طیور و آبزیان در تاریخ هفت دی 1398 توسط شرکت های دانش بنیان وارنا و آکام و مرکز خدمات مشاوره فنی دام و طیور کایر ایرانی و با مشارکت پارک علم و فناوری گیلان و گلستان و همچنین جهاد کشاورزی استان گلستان در دانشکده کشاورزی دانشگاه گنبد کاووس برگزار شد. بدین وسیله از همه تولیدکنندگان عزیز و محققین گرانقدر شرکت کننده در این سمینار سپاسگزاری می ...
بدین وسیله اعلام می دارد علاقه مندان به مشاهده فیلم های آموزشی حوزه دام و طیور، از این پس می توانند با مراجعه به وبسایت کایر ایرانی از طریق لینک های زیر ویدئوهای دوبله شده توسط گروه علمی کایر ایرانی را  به طور رایگان بارگیری فرمایند:   1- نحوه تولید پری بیوتیک مخمری و تاثیر آن در دام و طیور   2- مواد معدنی کیلاته در تغذیه دام و طیور   3- مواد معدنی و نسبت های آنها در تغذیه گاو شیری   ...
  تلم که از تنه درخت درست می شود در دامپروری سنتی برای تهیه دوغ و کره از ماست استفاده می شود

ویژه گردشگری

آمار