فروش نسخه دیجیتالی کتاب های علوم دامی

با عرض سلام و ادب خدمت همه همراهان بزرگوار

بدین وسیله به اطلاع می رساند علاقه مندان به کتاب های علوم دامی روز جهان که پیش از این از وبلاگ تخصصی زیر

Livestock & poultry Nutrition

کتاب های خارجی مدنظر خود را تهیه می کردند، از این پس می توانند با عضویت در کانال تلگرامی livestockscience و یا مکاتبه مستقیم با همکار بزرگوارمان جناب آقای مهندس کامبیز قوطوری برای خرید فایل های جدیدترین کتاب های علوم دامی و دامپزشکی جهان اقدام فرمایند

g.kambiz@yahoo.com

با تشکر از همگی

مدیریت کایر ایرانی، اسفند 1398

اضافه کردن نظر


ویژه کشاورزی

  با عرض سلام و ادب فراوان خدمت همه مخاطبان عزیز فراخوان دعوت به همکاری   در این قسمت کوشش آن است که بتدریج بزرگانی که سال ها در عرصه علمی خدمات شایان توجهی داشتند را به قدر وسع و اطلاعات موجود از وبسایت های دانشگاه های محل خدمت استادان پیشکسوت و یا وبلاگ های مختلف برگزینیم و خدمت علاقه مندان از باب قدرشناسی تقدیم حضور نماییم که به ترتیب حروف الفبا به شرح زیر می باشند:  
      بازرسي لاشه­ ی طيور  كالبدشناسي، فيزيولوژي و بيماري    نویسنده: اَندي گريست    مترجمان: دكتر سعيد سيفي (دانشیار دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل، دکترای تخصصی بهداشت وبیماری­های طیور) دكتر علي گيلاني (مدیر کایر ایرانی، دکترای تخصصی تغذیه طیور) فرشته یساقی (کارشناس ارشد علوم و مهندسی صنایع غذایی)      دیباچه­ ای از مترجمان   ای نام تو بهترین ...
 به نام خدای دستان پینه بسته   دیر زمانی از نخستین تماسش می­ گذرد، اما هنوز تن و طنین صدایش در گوش دلم باقی ماند، صدای یک مرد واقعی می­ آمد، بله خودش بود ساده و بی­ تکلف، صحبتش هرگز بوی التماس جوان زار بیکار از فلان مسئول بی­ مسئولیت نشسته بر اریکه قدرت نمی­ داد، حرف­ هایش طعم همت داشت، کنجکاو شدم و از کار و بار و روزگارش پرسیدم، دو سه چند عکس فرستاد که گویای همه چیز بود... ...
با عرض سلام و ادب خدمت همه همراهان بزرگوار بدین وسیله به اطلاع می رساند علاقه مندان به کتاب های علوم دامی روز جهان که پیش از این از وبلاگ تخصصی زیر Livestock & poultry Nutrition کتاب های خارجی مدنظر خود را تهیه می کردند، از این پس می توانند با عضویت در کانال تلگرامی livestockscience و یا مکاتبه مستقیم با همکار بزرگوارمان جناب آقای مهندس کامبیز قوطوری برای خرید فایل های جدیدترین کتاب های ...
نویسنده: دکتر علی گیلانی، مدیر مرکز خدمات مشاوره فنی دام و طیور کایر ایرانی چاپ شده در نشریه علوم مرغداری و دامداری، دی 1399   پری­بیوتیک چیست؟ پری­بیوتیک­ طبق تعریف مبتنی بر پژوهش های پزشکی مانند گیبسون و رابرفروید (1995) به اجزای غیرقابل هضم غذا اطلاق می­شود که به طور انتخابی موجب رشد و فعالیت یک یا تعدادی از گونه­های باکتریایی مفید در روده می­شوند و از طرفی دیگر مانع استقرار و تکثیر ...
بدین وسیله اعلام می دارد علاقه مندان به مشاهده فیلم های آموزشی حوزه دام و طیور، از این پس می توانند با مراجعه به وبسایت کایر ایرانی از طریق لینک های زیر ویدئوهای تهیه شده و یا دوبله شده توسط گروه علمی کایر ایرانی را  به طور رایگان بارگیری فرمایند:   1- نحوه تولید پری بیوتیک مخمری و تاثیر آن در دام و طیور    2- سازوکارهای اثرات پری بیوتیک در طیور        3- نحوه تاثیر پری ...

ویژه گردشگری

آمار