کتاب دانشگاهی پرورش علمی و عملی اردک

 

بدین وسیله چاپ کتاب پرورش علمی و عملی اردک توسط انتشارات دانشگاه تخصصی فناوری های نوین امل را به اطلاع همگان می رساند.این کتاب توسط پروفسور حسن کرمانشاهی و همکاران ترجمه شده و خدمت علاقه مندان به این علم تقدیم گردید.

 

 

پیشگفتار مترجمان

 

به نام خداوند روزي­ ده رهنماي

خدای یکتا را شاکریم که توفیق ترجمه کتاب حاضر را به ما عطا فرمود تا بتوانیم گامی هر چند اندک را در راه اعتلای دانش پرورش طیور در کشور عزیزمان برداریم. اردک به عنوان یک گونه پرنده اهلی کم توقع و مقاوم در مقایسه با مرغ می ­تواند گزینه مناسبی برای سرمایه­ گذاری بیشتر به خصوص در شمال کشور باشد. این کتاب به عنوان یک راهنمای جامع که به همه مسائل بنیادی و پرورشی اردک پرداخته است، می­تواند برای تولیدکنندگان گرامی مفید باشد. يك واژه­ نامه­ انگليسي به فارسي نيز در پايان كتاب براي آشنايي هر چه بيشتر علاقه­ مندان با اصطلاحات تخصصي براي مطالعه منابع خارجي مربوط به اردك اضافه شده است. لازم به ذکر است که ترجمه این کتاب در سال 1391 به پایان رسید اما متاسفانه چاپ آن تا کنون به درازا کشید. امید مي ­رود اين آفرينه مورد توجه استادان، دانشجویان و پرورش­ دهندگان گرانقدر قرار گیرد. همچنین امیدواریم ما را از انتقادات سازنده خویش محروم نفرمایند تا اشتباهات احتمالی موجود، در چاپ بعدی برطرف گردند.

با تشکر

مترجمان

 

 

 

پیشگفتار مولفان

اين كتاب هم به عنوان راهنماي كاربردي براي دست­ اندركاران و مشاوران پرورش اردك در سطح تجاري و يا خانگي بوده و هم منبع درسي براي دانشجويان كارشناسي و بالاتر مي ­باشد. اين نوشتار، مجموعه پژوهش ­هاي انجام شده و تجربيات به ­دست آمده در اقليم ­ها و شرايط اقتصادي مختلف را بين سال­ هاي 1975 تا 2005 تشريح مي­ كند. به گزيني ژنتيكي و نوآوري فني به طور شگفت­ انگيزي سبب بهبود عملكرد اردك طي 30 سال گذشته شده ­اند، اما مفاهيم پايه تغيير زيادي نداشته ­اند. علم همان­گونه است كه پيشتر بوده، گرچه عمل بتدريج تغيير مي ­نمايد.

 

لطفا برای بارگیری (دانلود) بخش آغازین کتاب اینجا کلیک بفرمایید

 

علاقه مندان برای تهیه کتاب می توانند با شماره تلفن دانشکده دامپزشکی آمل تماس حاصل فرمایند  01144271057 

اضافه کردن نظر


ویژه کشاورزی

      بازرسي لاشه­ ی طيور  كالبدشناسي، فيزيولوژي و بيماري    نویسنده: اَندي گريست    مترجمان: دكتر سعيد سيفي (دانشیار دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل، دکترای تخصصی بهداشت وبیماری­های طیور) دكتر علي گيلاني (مدیر کایر ایرانی، دکترای تخصصی تغذیه طیور) فرشته یساقی (کارشناس ارشد علوم و مهندسی صنایع غذایی)      دیباچه­ ای از مترجمان   ای نام تو بهترین ...
 به نام خدای دستان پینه بسته   دیر زمانی از نخستین تماسش می­ گذرد، اما هنوز تن و طنین صدایش در گوش دلم باقی ماند، صدای یک مرد واقعی می­ آمد، بله خودش بود ساده و بی­ تکلف، صحبتش هرگز بوی التماس جوان زار بیکار از فلان مسئول بی­ مسئولیت نشسته بر اریکه قدرت نمی­ داد، حرف­ هایش طعم همت داشت، کنجکاو شدم و از کار و بار و روزگارش پرسیدم، دو سه چند عکس فرستاد که گویای همه چیز بود... ...
با عرض سلام و ادب خدمت همه همراهان بزرگوار بدین وسیله به اطلاع می رساند علاقه مندان به کتاب های علوم دامی روز جهان که پیش از این از وبلاگ تخصصی زیر Livestock & poultry Nutrition کتاب های خارجی مدنظر خود را تهیه می کردند، از این پس می توانند با عضویت در کانال تلگرامی livestockscience و یا مکاتبه مستقیم با همکار بزرگوارمان جناب آقای مهندس کامبیز قوطوری برای خرید فایل های جدیدترین کتاب های ...
شرکت کاوشگر سپهر جوان تولیدکننده دانش بنیان انواع محصولات مخمری صنایع غذایی و پری بیوتیک حیوانی   نشانی: دزفول، شهرک صنعتی مدیریت آقای جاویدانه 09120448235
سمینار پروبیوتیک و فیتوبیوتیک در تغذیه و سلامت دام ، طیور و آبزیان در تاریخ هفت دی 1398 توسط شرکت های دانش بنیان وارنا و آکام و مرکز خدمات مشاوره فنی دام و طیور کایر ایرانی و با مشارکت پارک علم و فناوری گیلان و گلستان و همچنین جهاد کشاورزی استان گلستان در دانشکده کشاورزی دانشگاه گنبد کاووس برگزار شد. بدین وسیله از همه تولیدکنندگان عزیز و محققین گرانقدر شرکت کننده در این سمینار سپاسگزاری می ...
بدین وسیله اعلام می دارد علاقه مندان به مشاهده فیلم های آموزشی حوزه دام و طیور، از این پس می توانند با مراجعه به وبسایت کایر ایرانی از طریق لینک های زیر ویدئوهای دوبله شده توسط گروه علمی کایر ایرانی را  به طور رایگان بارگیری فرمایند:   1- نحوه تولید پری بیوتیک مخمری و تاثیر آن در دام و طیور   2- مواد معدنی کیلاته در تغذیه دام و طیور   3- مواد معدنی و نسبت های آنها در تغذیه گاو شیری   ...
  تلم که از تنه درخت درست می شود در دامپروری سنتی برای تهیه دوغ و کره از ماست استفاده می شود

ویژه گردشگری

آمار