کتاب مروری بر توسعه صنعت طیور

 بدین وسیله به اطلاع اساتید، دانشجویان ، کارشناسان و دست اندرکاران گرانقدر صنعت طیور می رساند کتاب مروری بر توسعه صنعت طیور از انتشارات فائو هم اکنون با ترجمه دکتر سعید سیفی و دکتر علی گیلانی در دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل به چاپ رسید.

این کتاب شامل مباحث مختلف حوزه طیور با رویکرد کشورهای در حال توسعه است که متناسب با شرایط کشور عزیزمان می باشد و امید است مورد توجه علاقه مندان قرار گیرد.

 لطفا برای دانلود صفحات آغازین کتاب اینجا کلیک بفرمایید

 

پيشگفتار مترجمان
به نام خداوند روزي ده رهنماي
ســپاس يگانــه دادار پــاك را كــه توفيــق برگــردان چنيــن كتابــي بـه مـا ارزانـي داشـت تـا بتوانيـم گامـی هـر چنـد ناچيـز، در راه اعتـلای علــوم طيــور كشــور عزيزمــان برداريــم. ايــن كتــاب مختصــر و مفيــد دربردارنــده يافتــه هــاي علمــي جديــد در مــورد گوشــت و تخم مــرغ در تغذيـه انسـان و مطالـب كاربـردي جنبـه هـاي مختلـف پـرورش طيـور از جملـه ساختمان سـازي و تأسيسـات، نحـوه تغذيـه، بهنـژادی، بهداشـت، بيمـاري هـا و آسـايش انـواع ماكيـان بـه زبانـي سـاده اسـت. از آنجايـی كـه همـه مسـائل مربـوط بـه طيـور بـه صـورت تقريبـاً كامـل و منسـجم در ايــن مجموعــه، توســط اســاتيد صاحــب نظــر در هــر موضــوع مــورد بحــث قــرار گرفتــه انــد، ايــن كتــاب مــی توانــد مرجــع مناســبي بــرای دانشــجويان محتــرم رشــته هــای دامپزشــكي، علــوم و توليــدات طيــور و حتــي تغذيــه انســان و بهداشــت و صنايــع غذايــي باشــد و هــم بــه عنـوان راهنمـاي عملـي توسـط پـرورش دهنـدگان گرامـي مورد اسـتفاده قـرار بگيـرد. در اينجـا لازم مـي دانيـم از ويراسـتار ادبـي كتـاب جنـاب آقـاي دكتـر مســعود روحانـــي و همچنيـن داوران محتـــرم بـه خاطـر نكتـه هـاي ارزشـمند سـپاسگـزاري نماييـم. امید است کتاب حاضر مورد توجه خوانندگان گرانقدر قرار گرفته و در ضـمن مـا را از انتقـادات سـازنده خویش محروم نفرمایند تا اشتباهات احتمالی موجود، ان شاءاالله در چاپ بعدي برطرف شوند. در پایان این آفرینـه به همه تولیدکنندگان پرتلاش میهنمان حتی آن روستایی زحمتکشی کـه بـا نگهـداري چنـد قطعـه مـرغ بـومی گامی در جهت خودکفایی برمی دارد و هر دانشجوي باانگیزه اي که با آموختن حتّی یک نکته به آن عزیـز دیگـر یاري می رساند، با نهایت تواضع و احترام تقدیم می گردد

با سپاس فراوان
مترجمان

 

سروران عزیز برای تهیه کتاب می توانند با آقای ولی پور تماس حاصل فرمایند09113120469

اضافه کردن نظر


ویژه کشاورزی

مقدار الیگوساکارید در محصولات پری بیوتیکی مختلف متفاوت بوده و به طور معمول در حدود 20-30 درصد برای هر کدام از مانان الیگوساکارید و بتاگلوکان گزارش شده­ اند. برای مقایسه و روشن شدن موضوع باید دانست که مقدار تعیین شده بتاگلوکان و مانان الیگوساکارید طبق روش­ های مختلف اندازه­ گیری مانند HPLC ، GC/MS و یا آنالیز آنزیمی می ­تواند کاملاً متفاوت باشد، چون یک روش استاندارد مورد قبول عام مثل روش ­های AOAC ...
پری­ بیوتیک چیست؟ پری ­بیوتیک­ ها طبق تعریف پایه بر اساس پژوهش های پزشکی مانند گیبسون و رابرفروید (1995) به اجزای غیرقابل هضم غذا یا خوراک اطلاق می­ شود که به طور انتخابی موجب رشد و فعالیت یک یا تعدادی از گونه های باکتریایی مفید در روده می­ شوند و از طرفی دیگر مانع استقرار و تکثیر بعضی باکتری­ های بیماری­ زا مانند سالمونلا می­گردند.   منابع پری­ بیوتیکی کدامند؟ پری بیوتیک ها در تغذیه ...
پرورش گوسفند (اصول و روش هاي مدرن در توليد). 1392. مهندس مرتضي مرادي ديوكلايي. مركز انتشارات توسعه علوم. ساري
   تولید ایرانی با استانداردهای جهانی    
مقدمه:      کنترل سالمونلا در پرورش طیور هم از نظر سلامت پرنده و هم انسان حائز اهمیت است. سالمونلا تنها در ایالات متحده، باعث یک میلیون گزارش بیماری، 19000 بستری و 380 مورد مرگ انسان در سال است. محصولات طیور آلوده از عوامل این آمار است. استفاده زیاد از آنتی­ بیوتیک موجب ایجاد مقاومت آنتی­ بیوتیک در باکتری­ های بیماری­زا شده است. از این رو به خاطر فشار روزافزون نهادهای قانونی و تقاضای بازار، ...
آزمايشگاه پرتو آزمون جوانه خراسان:- آزمايشگاه همكار اداره استاندارد و تحقيقات صنعتي- دارای 4 آزمایشگاه تخصصی: فیزیکوشیمیایی، میکروبی، آنالیز دستگاهی، تحقیق و توسعه- داراي موافقت اوليه آزمايشگاه همكار از اداره نظارت بر غذا و دارو- عضو انجمن آزمایشگاه های همکار- آزمایشگاه تخصصی میکروبیولوژی با توانایی اندازه گیری آفلاتوکسین با دستگاه الایزا ریدر- داراي گواهينامه استاندارد ايزو 17025- تنها آزمايشگاه ...

ویژه گردشگری

آمار