افتخار ايراني، زيست فرآورده هاي بهمن

افتخار ايراني، زيست فرآورده هاي بهمن

  شرکت زیست فرآورده های بهمن، فعالیت پژوهشی خود را در زمینه تولید فرآورده های بیولوژیکی از سال...

کتاب جدید مروری بر توسعه صنعت طیور

کتاب جدید مروری بر توسعه صنعت طیور

 بدین وسیله به اطلاع اساتید، دانشجویان ، کارشناسان و دست اندرکاران گرانقدر صنعت طیور می رساند...

تولید و فروش گردو و انواع نهال گردو در تویسرکان همدان -باغ و نهالستان آقای علی ترکاشوند

تولید و فروش گردو و انواع نهال گردو در تویسرکان همدان -باغ و نهالستان آقای علی ترکاشوند

                    فروش گردو با کیفیت عالی و انواع نهال گردو...

فروش جوجه غاز در ساری

فروش جوجه غاز در ساری

  فروش جوجه غاز در  استان مازندران آقای مهندس آذرکیش 09199622100 iran.fadeer@gmail.com    

سومین همایش دام و طیور شمال

سومین همایش دام و طیور شمال

سومین همایش ملی دام و طیور شمال کشور در 4 آبان 1396 در دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری...

محصولات مخمری در تغذیه گاو شیری با هم فرق دارند

اگر به دنبال یک محصول مخمری خوب برای گله گاو شیری خود هستید، تفاوت­هایی بین فرآورده­ های مختلف وجود دارند که لازم است بدانید. فرآورده ­های مخمری به عنوان یک محرک یا تنظیم کننده شکمبه به گاو شیری خورانده می­شوند اما همه آنها مشابه هم نیستند. در حالی که چند صد گونه مخمر در سراسر جهان وجود دارند، گونه ساکارومایسس سرویسیه که اغلب به عنوان مخمر نانوایی از آن یاد می­شود، گونه مورد استفاده در فرآورده­ های مخمری بوده و به طور خاص در این مقاله به آن اشاره می­گردد.

دو نوع محصول مخمری در بازار وجود دارند: 1- فرآورده­ های کشت مخمر تخمیر شده که مخمر زنده تخمیر می­شود تا تولید غلظت خاصی از متابولیت­های تخمیری به دست آید که به عنوان مواد مغذی محرک برای میکروب­های شکمبه نقش ایفا می­کنند. راه دیگر توصیف محصول نوع اول این است که آن را محصول متابولیت مخمر بنامیم. این متابولیت­ها کاملاً پایدار بوده و در دمای ذخیره نرمال، ماندگاری طولانی دارند و تحت روش­های فرآوری معمول خوراک از جمله پلت کردن حفظ می­شوند. 2- فرآورده ­های مخمر زنده که سلول­های مخمر زنده را برای حیوان میزبان فراهم می­کنند با این امید که مخمر زنده از نظر متابولیکی در شکمبه فعال بوده و مزایای تغذیه­ای برای میکروفلورای شکمبه تامین نماید. محصولات مخمر زنده پایداری زیادی ندارند، باید با مراقبت بسته­بندی گردیده و از پلت شدن پرهیز شوند زیرا دمای زیاد به طور قابل ملاحظه­ای سبب کاهش زنده­مانی مخمر می­شود.

محصولات مخمر زنده به دو شکل پایه وجود دارند. فرآورده های مخمر خشک فعال خالص که فقط دارای سلول­های مخمر هستند. این محصولات به طور کلی دارای حدود بیست میلیارد سلول مخمر زنده در هر گرم (1010×2 کلونی در هر گرم) می باشند. همچنین طیفی از محصولات ترکیبی وجود دارند که دارای مخمر خشک فعال می­باشند که با یک حامل یا رقیق کننده مخلوط شده­اند. تعداد مخمر زنده آنها در دامنه­ای از چند میلیون تا چند میلیارد سلول در هر گرم متغیر است، اما بیشتر محصولات ترکیبی به طور کلی حدود پنج میلیارد واحد کلونی در هر گرم (109×5) را تضمین می­کنند یا حدود 25% مخمر خشک فعال دارند.

نظریه پشتیبان خوراندن مخمر زنده این است که سلول­های مخمر پس از ورود به شکمبه دوباره آبدار شده و از نظر متابولیکی فعال می­گردند، اما شکمبه دارای محیط بسیار سختی برای سلول مخمر است تا مخمر بتواند به درستی این نقش را ایفا نماید. شکمبه یک محیط بی­هوازی با کمبود اکسیژن برای سوخت و ساز هوازی و دارای دمای 39 درجه سانتیگراد می­باشد درحالی که دمای مناسب برای فعالیت مخمر زنده 30 درجه می­باشد، فشار اسمزی زیاد ناشی از مولکول­های کوچک تولید شده توسط باکتری­ها در شکمبه وجود دارد که می­تواند بر جذب ماده مغذی و انتشار درون سلولی مخمر اثر بگذارد. همچنین رقابت باکتریایی شدیدی برای قندها وجود دارد که کار مخمر برای به دست آوردن غذا را دشوار می­سازد.

جمعیت میکروبی بزرگ در شکمبه نیز می­تواند منجر به حمله آنزیم­های باکتریای به دیواره سلولی مخمر و پارگی آن شود. سلول­های مخمر زنده نمی­توانند ترکیبات غذایی پیچیده مانند نشاسته یا فیبر را هضم کنند و فقط قادر به جذب قندهای ساده هستند، در نتیجه مخمر نمی­تواند به طور مستقیم خوراک را برای حیوان میزبان پیش هضم نماید. لذا مزیت خوراندن مخمر زنده به خاطر مواد مغذی محتویات سلولی مخمر در زمان لیز شدن (شکسته شدن) سلول است و نمی­تواند به طور مستقیم به دلیل هضم اجزای خوراک باشد.

پنداشته می­شود که مخمر زنده به عنوان یک موجود بی­هوازی اختیاری اثر پسمانده­خواری اکسیژن در شکمبه دارد و اکسیژن وارده به شکمبه در هنگام  مصرف آب و خوراک توسط حیوان را می­زداید. از آنجایی که اکسیژن برای میکروب های بی­هوازی اجباری سمی است، فرض شده است که این اثر پسمانده­ خواری یک نقش مهم برای مخمر زنده است. با این حال شکمبه دارای درصد بالایی از جمعیت باکتری­های بی­هوازی اختیاری است که نقش مشابهی دارند. از این رو معنی­دار بودن پسمانده­ خواری اکسیژن توسط مخمر غیرمحتمل است. پیداست که طبیعت از قبل مسئله اکسیژن در شکمبه را حل کرده است.

همچنین شایان ذکر است که مخمر زنده نمی­تواند به طور موفقیت­آمیزی به عنوان یک جمعیت در شکمبه رشد کند و به عنوان موجود گذرا در نظر گرفته می­شود (کنگ و همکاران، 1997). مخمر در یک محیط بی­هوازی مانند شکمبه بسیار کند رشد می­کند. سلول مخمر در حین تخمیر بی­هوازی میزان 54 کیلوکالری انرژی آزاد به ازای هر مول گلوکز تولید می­نماید که در محیط هوازی 686 کیلوکالری است. تخمیر هوازی از آنزیم­های تنفسی میتوکندری استفاده می­کند. به علت این اختلاف انرژی تولیدی، رشد یک نسل مخمر بیش از نرخ بازچرخ مایع شکمبه طول می­کشد و سلول­های مخمر از شکمبه شسته می­شوند، قبل از اینکه امکان استقرار در شکمبه به عنوان یک جمعیت پایدار وجود داشته باشد. در مقابل، باکتری­های شکمبه فاصله نسلی بسیار کوتاهی (نرخ رشد زیاد) دارند و همچنین به ذرات خوراک، دیواره یا مایع شکمبه می­چسبند.

از آنجایی که محصولات مخمر زنده باید در زمان ذخیره زنده بمانند پس بسته­بندی خاص و یا نگهداری در دمای سرد باید به کارگرفته شود تا از یک زمان ماندگاری قابل قبول به ویژه در دمای زیاد اطمینان حاصل شود. سلول­های مخمر به اکسیداسیون طی ذخیره حساس هستند مگر اینکه در خلا بسته بندی شوند یا با یک گاز خنثی مانند نیتروژن برای حذف اکسیژن پاکسازی صورت گیرد. اثر اکسیداسیون برروی زنده­مانی مخمر وابسته به دماست یعنی شرایط دمایی گرمتر موجب سرعت کشتن بیشتر می­شود.

 فرآورده­های مخمر تخمیر شده (متابولیت) و محصولات مخمر زنده هر دو نوع محصول می­توانند برای حیوان مفید باشند. دلایل اصولی وجود دارند مبنی بر اینکه کشت مخمر تخمیر شده موثرتر است. برای مثال، کشت مخمر در مقایسه با مخمر زنده طی یک تحقیق بر روی 150 راس گاو شیری در عربستان اثرات بهتری داشت (الشیخ و همکاران، 2002). کشت مخمر تخمیر شده نتیجه تخمیر کنترل شده است که به دنبال آن خشک کردن کنترل شده صورت می­گیرد. زنده­ مانی مخمر فقط در حین مرحله تخمیر بی­هوازی در فرآیند تولید حائز اهمیت است. زنده­مانی مخمر در محصول تخمیر شده نهایی نسبت به پایداری در حین ذخیره یا بازدهی تغذیه حیوان اهمیت ندارد. در حین تخمیر، مخمر متابولیت ­هایی تولید می­کند که اثر تحریکی بر باکتری­ها و پروتوزوای شکمبه و باکتری­های روده دارند. در نشخوارکنندگان، این نتایج منجر به بهبود فعالیت شکمبه و بازدهی تولید می­گردد.

 

منابع:

Alshaikh, M. A., M. Y. Alsiadi, S. M. Zahran, H. H. Mogawer, T. A. Aalshowime. 2002. Effect of feeding yeast culture from different sources on the performance of lactating Holstein cows in Saudi Arabia . Asian-Australasian Journal of Animal Sciences, 15(3):352-356.

Kung, L.. Jr., E.M. Kreck, R.S. Tung, A.O. Hession, A.C. Sheperd, M.A. Cohen, H.E. Swain, J.A.Z. Leedle. 1997. Effects of a live yeast culture and enzymes on in vitro ruminal fermentation and milk production of dairy cows. Journal of Dairy Science, 80(9): 2045–2051.

فروش جوجه غاز در مازندران

 

 

فروش جوجه غاز در  استان مازندران

آقای مهندس آذرکیش

09199622100

iran.fadeer@gmail.com

 

 

آزمايشگاه پرتو آزمون جوانه خراسان

آزمايشگاه پرتو آزمون جوانه خراسان:

- آزمايشگاه همكار اداره استاندارد و تحقيقات صنعتي
- دارای 4 آزمایشگاه تخصصی: فیزیکوشیمیایی، میکروبی، آنالیز دستگاهی، تحقیق و توسعه
- داراي موافقت اوليه آزمايشگاه همكار از اداره نظارت بر غذا و دارو
- عضو انجمن آزمایشگاه های همکار
- آزمایشگاه تخصصی میکروبیولوژی با توانایی اندازه گیری آفلاتوکسین با دستگاه الایزا ریدر
- داراي گواهينامه استاندارد ايزو 17025
- تنها آزمايشگاه همكار در شرق كشور داراي دستگاه ICPبا قابلیت اندازه گیری تمامی عناصر معدنی
- داراي موافقت اوليه آزمايشگاه همكار از اداره كل دامپزشكي
- عضو انجمن شيمي ايران
- تنها آزمايشگاه تخصصي اندازه گيري کلیه ويتامينها در شرق كشور با دستگاه HPLC

آدرس: مشهد – شهرک صنعتی توس – فاز 1 – بلوار تلاش شمالی – بین تلاش شمالی 5 و 7 – شرکت جوانه خراسان – آزمایشگاه پرتو آزمون جوانه خراسان

05135411955
info@partoazmoonlab.com
www.partoazmoonlab.com

شرکت دانش بنیان مگافرآور

 

 تولید ایرانی با استانداردهای جهانی

 

 

اثر گندم تقطیري و آنزیم بر ترکیبات خون و شاخص هاي تولیدي مرغ هاي تخمگذار

تفاله خشک دانه گندم تقطیر شده همراه با مواد حل شده در آن یا به اصطلاح ساده تر، گندم تقطیري محصول جانبی است که می توان از آن در تغذیه طیور استفاده کرد اما وجود پلی ساکاریدهاي غیرنشاسته اي ممکن است میزان استفاده از آن را محدود کند.

بنابراین هدف این آزمایش ارزیابی گندم تقطیري همراه با آنزیم روي عملکرد مرغ هاي تخمگذار بود. براي انجام این تحقیق، 320 قطعه مرغ تخمگذار هایلاین استفاده شده است. این آزمایش از آغاز هفته 51 و به مدت 12هفته انجام شد.

مدل آماري این پژوهش، ترتیب فاکتوریل 2×5در قالب طرح کاملاً تصادفی بود. عامل اول، گندم تقطیري در 5سطح 15 ،10 ،5 ،0و 20 درصد و عامل دوم، آنزیم اندوفیددبلیو با حداقل 1200واحد فعالیت آرابینوزایلاناز و 440واحد بتاگلوکاناز در دو سطح 0و 0.05 درصد در جیره استفاده شد. براي هر یک از ده تیمار غذایی، چهار تکرار و هشت قطعه مرغ در هر تکرار وجود داشت.

براي تعیین صفات مختلف تخم مرغ تازه، 6 بار رکوردگیري به صورت یک هفته در میان انجام شد. در این پژوهش استفاده از گندم تقطیري در جیره تأثیري روي وزن بدن و مصرف خوراك مرغ، ضریب تبدیل خوراك به تخم مرغ، درصد تولید روزانه و وزن توده تخم مرغ، نیتروژن اوره اي خون و فعالیت آنزیم هاي ALT ،ASTو LDHنداشت. گندم تقطیري سبب کاهش معنی دار شاخص رنگ زرده شد. آنزیم مورد استفاده، باعث بهبود معنی دار ضریب تبدیل و افزایش توده تخم مرغ شد ولی بر سایر شاخص ها اثر معنی داري نداشت. برهمکنش گندم تقطیري و آنزیم براي هیچ یک از صفات معنی دار نبود

منبع:

فلاح نوملی، ا.، ح. کرمانشاهی، ع. طهماسبی، ح. نصیری­ مقدم و ع. گیلانی. 1395. اثر گندم تقطیری و آنزیم بر ترکیبات خون و شاخص­های تولیدی مرغ­ های تخمگذار.پژوهش ­های توليدات دامی. دانشگاه علوم كشاورزي و منابع طبيعي ساري . 7 (13):1-8.

مطالب مرتبط

ویژه کشاورزی

 بدین وسیله به اطلاع اساتید، دانشجویان ، کارشناسان و دست اندرکاران گرانقدر صنعت طیور می رساند کتاب مروری بر توسعه صنعت طیور از انتشارات فائو هم اکنون با ترجمه دکتر سعید سیفی و دکتر علی گیلانی در دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل به چاپ رسید. این کتاب شامل مباحث مختلف حوزه طیور با رویکرد کشورهای در حال توسعه است که متناسب با شرایط کشور عزیزمان می باشد و امید است مورد توجه علاقه مندان قرار گیرد. ...
اگر به دنبال یک محصول مخمری خوب برای گله گاو شیری خود هستید، تفاوت­هایی بین فرآورده­ های مختلف وجود دارند که لازم است بدانید. فرآورده ­های مخمری به عنوان یک محرک یا تنظیم کننده شکمبه به گاو شیری خورانده می­شوند اما همه آنها مشابه هم نیستند. در حالی که چند صد گونه مخمر در سراسر جهان وجود دارند، گونه ساکارومایسس سرویسیه که اغلب به عنوان مخمر نانوایی از آن یاد می­شود، گونه مورد استفاده در فرآورده­ ...
پرورش گوسفند (اصول و روش هاي مدرن در توليد). 1392. مهندس مرتضي مرادي ديوكلايي. مركز انتشارات توسعه علوم. ساري
    فروش جوجه غاز در  استان مازندران آقای مهندس آذرکیش 09199622100 iran.fadeer@gmail.com    
   تولید ایرانی با استانداردهای جهانی    
آزمايشگاه پرتو آزمون جوانه خراسان:- آزمايشگاه همكار اداره استاندارد و تحقيقات صنعتي- دارای 4 آزمایشگاه تخصصی: فیزیکوشیمیایی، میکروبی، آنالیز دستگاهی، تحقیق و توسعه- داراي موافقت اوليه آزمايشگاه همكار از اداره نظارت بر غذا و دارو- عضو انجمن آزمایشگاه های همکار- آزمایشگاه تخصصی میکروبیولوژی با توانایی اندازه گیری آفلاتوکسین با دستگاه الایزا ریدر- داراي گواهينامه استاندارد ايزو 17025- تنها آزمايشگاه ...

ویژه گردشگری

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com

وقايع اتفاقيه

تبلیغات متنی



آمار

نظرسنجی

عملکرد اطلاع رسانی وب سایت کایرایرانی را چگونه ارزیابی می کنید ؟ ( لطفا ما را نقد کنید )

خوب - 77.9%
متوسط - 7.7%
بد - 11.5%

مجموع آرا: 104
امکان ارسال نظر براي اين نظر سنجي غير فعال شده است در: فوریه 29, 2016