افتخار ايراني، زيست فرآورده هاي بهمن

افتخار ايراني، زيست فرآورده هاي بهمن

  شرکت زیست فرآورده های بهمن، فعالیت پژوهشی خود را در زمینه تولید فرآورده های بیولوژیکی از سال...

کتاب جدید مروری بر توسعه صنعت طیور

کتاب جدید مروری بر توسعه صنعت طیور

 بدین وسیله به اطلاع اساتید، دانشجویان ، کارشناسان و دست اندرکاران گرانقدر صنعت طیور می رساند...

تولید و فروش گردو و انواع نهال گردو در تویسرکان همدان -باغ و نهالستان آقای علی ترکاشوند

تولید و فروش گردو و انواع نهال گردو در تویسرکان همدان -باغ و نهالستان آقای علی ترکاشوند

                    فروش گردو با کیفیت عالی و انواع نهال گردو...

فروش جوجه غاز در ساری

فروش جوجه غاز در ساری

  فروش جوجه غاز در  استان مازندران آقای مهندس آذرکیش 09199622100 iran.fadeer@gmail.com    

سومین همایش دام و طیور شمال

سومین همایش دام و طیور شمال

سومین همایش ملی دام و طیور شمال کشور در 4 آبان 1396 در دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری...

فروش گل های آپارتمانی

 فروش انواع مختلف گل های آپارتمانی در گنبد کاووس، آقای رجایی 09388448089

 

تولید و فروش انواع نهال گردو در تویسرکان همدان -نهالستان آقای علی ترکاشوند

 

 

 

 

 

 

 

فروش انواع نهال گردو تویسرکان زرین پوست با ضمانت

نهالستان آقای علی ترکاشوند

بزرگترین تولیدکننده نهال گردو در کشور با تولید 120000نهال گردو

 

تلفن

09125634210

09900604954

09123661492

ايران از بهترين توليدكنندگان كشاورزي جهان است

ايــران، اولــيـن تـولـيـدكـنـنـده زعــفـران در جهان

ايـــران، اولــين تـولـيـد‌كـنـنـده انــار در جـهــان

ايــران، اولـيـن تـولـيـدكنـنـده زرشــك در جـهـان

ايـــران، دومـيــن تــولـيــدكـنــنــده زردآلـــو در جـهــان

ايــران، دومــيــن تـولـيـدكـنـنـده پــسـتـه در جــهـان

ايـــران، دومــيـن تـولـيـدكـننده خــرمـا و هــفـتـمـيـن صـادركـننده آن در جهان

ايـران، چهارمين توليد كننده هندوانه در جهان

ايــران، چـهـارمـيـن تـولـيـدكـنـنـده ســـيـب در جهان

ايــران، چـهـارمـيـن تـولـيـدكـنـنـده گردو در جهان

ايـــران، شــشــمـيـن تـولــيدكـنـنـده هــلــو در جــهــان

ايــران، هفـتـمـيـن تولـيدكـنـنـده پرتقال در جهـان

ايــران، نـهـميـن تــولـيـدكــنـنـده گـوشـت مـــرغ در جـهـان

ايـــران، دهــمــيـن تــولـيـدكــنـنـده تــخـم‌مــرغ در جــهـان

منبع: خبرگزاري دانشجويان ايران، 14 شهريور 93

برنج پردیس

برنج دومين محصول استراتژيک در ايران است و کيفيت پخت و خوراک آن برای مصرف کنندگان ايرانی اهميت بسزائی دارد. برای بهبود همزمان عملکرد و کيفيت، ابتدا تلاقی های مختلف بين ارقام آمل 3 و سپيدرود (پر محصول ولی با کيفيت پخت و خوراک پائين) با دمسياه مشهد و سنگ جو (عملکرد پائين ولی کيفيت خوب) انجام شد. پس از آن، عمل تلاقی برگشتی F1 با والد دوره‌ای (ارقام کيفی) آغاز و پس از دو نسل تلاقی برگشتی و تهيه BC2، عمل خود تلقيحی آنها صورت گرفت و اداره نسل های درحال تفکيک، بر اساس روش شجره ای ادامه يافت. پس از پنج نسل خودگشنی (BC2F5)، 13 لاين اصلاحی با عملکرد بالا و کيفيت مطلوب بدست آمد. نتايج آزمايشات مزرعه‌ای و لاينهای انتخابی نشان داد که لاين 6-32DN- از لحاظ عملکرد و زودرسی نسبت به رقم شاهد کيفی محلی (سنگ طارم) برتری داشته و از نظر کيفيت نيز با آن قابل رقابت می باشد. اين لاين نيمه پاکوتاه، متحمل به کرم ساقه خوار، مقاوم به بيماری بلاست و مقاوم به خوابيدگی (ورس) بوده و دارای خواص فيزيکوشيميائی مطلوب (آميلوز 5/23%، غلظت ژل 1/58، درجه حرارت ژلاتينی شدن 77/6، طول دانه 6/11 ميلی متر و فاقد شکم سفيدی يا گچی) و در حد ارقام محلی بوده (حدود 75 درصد)، در حاليکه دارای عملکردی بالغ بر 93/5 تن در هکتار می باشد که در مقايسه با رقم شاهد محلی يعنی رقم سنگ طارم با عملکرد 3650 کيلوگرم در هکتار عملکرد دارای برتری نسبتا خوبی است.

منبع: دکتر نعمت زاده و همکاران، پژوهشنامه اصلاح گیاهان زراعی، دانشگاه کشاورزی ساری،92

 با تشكر از آقاي مهندس زارعي سنگدهي به خاطر عكس زيباي شاليزاري در ساري

كنات، خلاقيتي به عمق تاريخ برای آبیاری کشاورزی

احداث قنات از جمله قدیمی ترین راهکارهای ایرانیان برای انتقال آب است که در جهان زبانزد می باشد. طولانی‌ترین کاریز جهان و عمیق‌ترین مادر چاه در شهرستان گناباد با نام قنات قصبه قرار دارد که تاریخ کندن آن به دورهٔ هخامنشی و یا قبل از آن می‌رسد.

ایرانیان باستان در چندین هزار سال قبل دست به این ابتکار جدید زده و آن را کاریز یا کهریز نام نهادند. با این اختراع که در نوع خود در جهان تا کنون بی‌نظیر بوده‌است، می‌توان مقدار قابل توجهی از آب‌های زیرزمینی را جمع‌آوری کرد و به سطح زمین رساند، که همانند چشمه‌های طبیعی، آب آن در تمام طول سال بدون هیچ ابزار کمکی از درون زمین به سطح زمین جاری می گردد تا زراعت و سرسبزی و باغ های میوه را به همراه آورد. کاریز که توسط کندی کاران مقنیان ایرانی اختراع شده، هزاران سال قدمت دارد. این حرفه به همراه خود ساعت آبی و آسیاب آبی را نیز به همراه آورده است قدمت بسیاری از کاریزهای ایران، از پنج-شش هزار سال متجاوز است و عمری برابر با تاریخ کهن ایران دارد. با وجود این که چندبن هزار سال از اختراع آن می‌گذرد، با این وجود هنوز هم این روش استفاده از آب، در قسمت مهمی از روستاها و مناطق مسکونی و کشاورزی و دامداری کشور معمول و متداول است و حتی رکن اصلی کشت و زرع در نواحی خشک است. این اختراع که امروزه شهرت جهانی پیدا کرده، بعدها از ایران به بسیاری از کشورهای جهان انتقال یافته و مورد استفادهٔ مردم در دیگر نقاط دنیا قرار گرفته‌است.

واژهٔ کاریز واژه‌ای فارسی است و در اصل کهریز و شاید کهن ریز بوده‌ است. واژهٔ قنات کلمهٔ پارسی معرب شده‌ است. در ایران خاوری و افغانستان و آسیای میانه واژهٔ کاریز بیشتر کاربرد دارد و در ایران باختری واژهٔ قنات. قنات خود عربی شدهٔ کنات فارسی است که از ریشهٔ فعل کندن گرفته شده است

منبع متن از سايت ويكيپديا 2014

تصوير دهنه قناتي در استان اصفهان، عكس از كايرايراني 1393

مطالب مرتبط

ویژه کشاورزی

 بدین وسیله به اطلاع اساتید، دانشجویان ، کارشناسان و دست اندرکاران گرانقدر صنعت طیور می رساند کتاب مروری بر توسعه صنعت طیور از انتشارات فائو هم اکنون با ترجمه دکتر سعید سیفی و دکتر علی گیلانی در دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل به چاپ رسید. این کتاب شامل مباحث مختلف حوزه طیور با رویکرد کشورهای در حال توسعه است که متناسب با شرایط کشور عزیزمان می باشد و امید است مورد توجه علاقه مندان قرار گیرد. ...
مقدار الیگوساکارید در محصولات پری بیوتیکی مختلف متفاوت بوده و به طور معمول در حدود 20-30 درصد برای هر کدام از مانان الیگوساکارید و بتاگلوکان گزارش شده­ اند. برای مقایسه و روشن شدن موضوع باید دانست که مقدار تعیین شده بتاگلوکان و مانان الیگوساکارید طبق روش­ های مختلف اندازه­ گیری مانند HPLC ، GC/MS و یا آنالیز آنزیمی می ­تواند کاملاً متفاوت باشد، چون یک روش استاندارد مورد قبول عام مثل روش ­های AOAC ...
پری­ بیوتیک چیست؟ پری ­بیوتیک­ ها طبق تعریف پایه بر اساس پژوهش های پزشکی مانند گیبسون و رابرفروید (1995) به اجزای غیرقابل هضم غذا یا خوراک اطلاق می­ شود که به طور انتخابی موجب رشد و فعالیت یک یا تعدادی از گونه های باکتریایی مفید در روده می­ شوند و از طرفی دیگر مانع استقرار و تکثیر بعضی باکتری­ های بیماری­ زا مانند سالمونلا می­گردند.   منابع پری­ بیوتیکی کدامند؟ پری بیوتیک ها در تغذیه ...
پرورش گوسفند (اصول و روش هاي مدرن در توليد). 1392. مهندس مرتضي مرادي ديوكلايي. مركز انتشارات توسعه علوم. ساري
   تولید ایرانی با استانداردهای جهانی    
آزمايشگاه پرتو آزمون جوانه خراسان:- آزمايشگاه همكار اداره استاندارد و تحقيقات صنعتي- دارای 4 آزمایشگاه تخصصی: فیزیکوشیمیایی، میکروبی، آنالیز دستگاهی، تحقیق و توسعه- داراي موافقت اوليه آزمايشگاه همكار از اداره نظارت بر غذا و دارو- عضو انجمن آزمایشگاه های همکار- آزمایشگاه تخصصی میکروبیولوژی با توانایی اندازه گیری آفلاتوکسین با دستگاه الایزا ریدر- داراي گواهينامه استاندارد ايزو 17025- تنها آزمايشگاه ...

ویژه گردشگری

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com

وقايع اتفاقيه

تبلیغات متنی



آمار

نظرسنجی

عملکرد اطلاع رسانی وب سایت کایرایرانی را چگونه ارزیابی می کنید ؟ ( لطفا ما را نقد کنید )

خوب - 77.9%
متوسط - 7.7%
بد - 11.5%

مجموع آرا: 104
امکان ارسال نظر براي اين نظر سنجي غير فعال شده است در: فوریه 29, 2016