عملکرد اطلاع رسانی وب سایت کایرایرانی را چگونه ارزیابی می کنید ؟ ( لطفا ما را نقد کنید )

رأی دهی به این نظرسنجی پایان یافته است


آمار:

No Flash Player Installed


تعداد آرا   104
شروع رأی گیری   چهارشنب 09 , بهمن , 1392
پایان رأی گیری   دوشنبه 10 , اسفند , 1394

نظرات  

0نظر شخصیمحمد اعمی ازغدی1393-02-16 05:06#
سلام دکتر
به نظر من اگر شما تو سایتتون بصورت تخصصی رو یک موضوع مثلا خرید و فروش مرغداری یا مسائل مشابه کار کنی خیلی تاثیر گذاری بیشتری داره، یا حداقل صفحه ابتدایی سایتت رو به چند موضوع تقسیم بندی کن و کاربر بر اساس موضوع مورد علاقش به صفحات ورود پیدا کنه ، اگرچه شما خودتون صاحب نظرید.
ازغدی هستم
Quote
0فرامرزیانامید1393-07-07 18:50#
سلام خوب بود
بسیار خوب بود من مایلم پیشنهاد شمارا برای زمینی بمساحت 750هکتار با 3 حلقه چاه عمیق که 150هکتارش پسته کاریست وجو وذرت کشت میشود مکان درابتدای جاده سرخس ازسمت مشهد میباشدمنتظر نطرات شما هستم ---- دکتر فرامرزیان
Quote
-1پاسخ دكتر فرامرزيانمديريت كاير ايراني1393-07-30 12:57#
با سلام خدمت آقاي دكتر فرامرزيان
لطفا شماره تماس يا رايانامه خود را اعلام فرماييد تا با شما تماس گرفته شود
با آرزوي موفقيت
Quote
0جوادجواد1393-10-10 16:40#
سلام دکتر عزیز . خداقوت
مطالب سایتتون بسیار متنوع و مفید است.
امیدوارم همیشه موفق وسربلند باشید.
Quote

اضافه کردن نظر



ویژه کشاورزی

مقدار الیگوساکارید در محصولات پری بیوتیکی مختلف متفاوت بوده و به طور معمول در حدود 20-30 درصد برای هر کدام از مانان الیگوساکارید و بتاگلوکان گزارش شده­ اند. برای مقایسه و روشن شدن موضوع باید دانست که مقدار تعیین شده بتاگلوکان و مانان الیگوساکارید طبق روش­ های مختلف اندازه­ گیری مانند HPLC ، GC/MS و یا آنالیز آنزیمی می ­تواند کاملاً متفاوت باشد، چون یک روش استاندارد مورد قبول عام مثل روش ­های AOAC ...
پری­ بیوتیک چیست؟ پری ­بیوتیک­ ها طبق تعریف پایه بر اساس پژوهش های پزشکی مانند گیبسون و رابرفروید (1995) به اجزای غیرقابل هضم غذا یا خوراک اطلاق می­ شود که به طور انتخابی موجب رشد و فعالیت یک یا تعدادی از گونه های باکتریایی مفید در روده می­ شوند و از طرفی دیگر مانع استقرار و تکثیر بعضی باکتری­ های بیماری­ زا مانند سالمونلا می­گردند.   منابع پری­ بیوتیکی کدامند؟ پری بیوتیک ها در تغذیه ...
پرورش گوسفند (اصول و روش هاي مدرن در توليد). 1392. مهندس مرتضي مرادي ديوكلايي. مركز انتشارات توسعه علوم. ساري
   تولید ایرانی با استانداردهای جهانی    
مقدمه:      کنترل سالمونلا در پرورش طیور هم از نظر سلامت پرنده و هم انسان حائز اهمیت است. سالمونلا تنها در ایالات متحده، باعث یک میلیون گزارش بیماری، 19000 بستری و 380 مورد مرگ انسان در سال است. محصولات طیور آلوده از عوامل این آمار است. استفاده زیاد از آنتی­ بیوتیک موجب ایجاد مقاومت آنتی­ بیوتیک در باکتری­ های بیماری­زا شده است. از این رو به خاطر فشار روزافزون نهادهای قانونی و تقاضای بازار، ...
آزمايشگاه پرتو آزمون جوانه خراسان:- آزمايشگاه همكار اداره استاندارد و تحقيقات صنعتي- دارای 4 آزمایشگاه تخصصی: فیزیکوشیمیایی، میکروبی، آنالیز دستگاهی، تحقیق و توسعه- داراي موافقت اوليه آزمايشگاه همكار از اداره نظارت بر غذا و دارو- عضو انجمن آزمایشگاه های همکار- آزمایشگاه تخصصی میکروبیولوژی با توانایی اندازه گیری آفلاتوکسین با دستگاه الایزا ریدر- داراي گواهينامه استاندارد ايزو 17025- تنها آزمايشگاه ...

آمار