عملکرد اطلاع رسانی وب سایت کایرایرانی را چگونه ارزیابی می کنید ؟ ( لطفا ما را نقد کنید )

رأی دهی به این نظرسنجی پایان یافته است


آمار:

No Flash Player Installed


تعداد آرا   104
شروع رأی گیری   چهارشنب 09 , بهمن , 1392
پایان رأی گیری   دوشنبه 10 , اسفند , 1394

نظرات  

0نظر شخصیمحمد اعمی ازغدی1393-02-16 05:06#
سلام دکتر
به نظر من اگر شما تو سایتتون بصورت تخصصی رو یک موضوع مثلا خرید و فروش مرغداری یا مسائل مشابه کار کنی خیلی تاثیر گذاری بیشتری داره، یا حداقل صفحه ابتدایی سایتت رو به چند موضوع تقسیم بندی کن و کاربر بر اساس موضوع مورد علاقش به صفحات ورود پیدا کنه ، اگرچه شما خودتون صاحب نظرید.
ازغدی هستم
Quote
0فرامرزیانامید1393-07-07 18:50#
سلام خوب بود
بسیار خوب بود من مایلم پیشنهاد شمارا برای زمینی بمساحت 750هکتار با 3 حلقه چاه عمیق که 150هکتارش پسته کاریست وجو وذرت کشت میشود مکان درابتدای جاده سرخس ازسمت مشهد میباشدمنتظر نطرات شما هستم ---- دکتر فرامرزیان
Quote
-1پاسخ دكتر فرامرزيانمديريت كاير ايراني1393-07-30 12:57#
با سلام خدمت آقاي دكتر فرامرزيان
لطفا شماره تماس يا رايانامه خود را اعلام فرماييد تا با شما تماس گرفته شود
با آرزوي موفقيت
Quote
0جوادجواد1393-10-10 16:40#
سلام دکتر عزیز . خداقوت
مطالب سایتتون بسیار متنوع و مفید است.
امیدوارم همیشه موفق وسربلند باشید.
Quote

اضافه کردن نظر



ویژه کشاورزی

 بدین وسیله به اطلاع اساتید، دانشجویان ، کارشناسان و دست اندرکاران گرانقدر صنعت طیور می رساند کتاب مروری بر توسعه صنعت طیور از انتشارات فائو هم اکنون با ترجمه دکتر سعید سیفی و دکتر علی گیلانی در دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل به چاپ رسید. این کتاب شامل مباحث مختلف حوزه طیور با رویکرد کشورهای در حال توسعه است که متناسب با شرایط کشور عزیزمان می باشد و امید است مورد توجه علاقه مندان قرار گیرد. ...
مقدار الیگوساکارید در محصولات پری بیوتیکی مختلف متفاوت بوده و به طور معمول در حدود 20-30 درصد برای هر کدام از مانان الیگوساکارید و بتاگلوکان گزارش شده­ اند. برای مقایسه و روشن شدن موضوع باید دانست که مقدار تعیین شده بتاگلوکان و مانان الیگوساکارید طبق روش­ های مختلف اندازه­ گیری مانند HPLC ، GC/MS و یا آنالیز آنزیمی می ­تواند کاملاً متفاوت باشد، چون یک روش استاندارد مورد قبول عام مثل روش ­های AOAC ...
پری­ بیوتیک چیست؟ پری ­بیوتیک­ ها طبق تعریف پایه بر اساس پژوهش های پزشکی مانند گیبسون و رابرفروید (1995) به اجزای غیرقابل هضم غذا یا خوراک اطلاق می­ شود که به طور انتخابی موجب رشد و فعالیت یک یا تعدادی از گونه های باکتریایی مفید در روده می­ شوند و از طرفی دیگر مانع استقرار و تکثیر بعضی باکتری­ های بیماری­ زا مانند سالمونلا می­گردند.   منابع پری­ بیوتیکی کدامند؟ پری بیوتیک ها در تغذیه ...
پرورش گوسفند (اصول و روش هاي مدرن در توليد). 1392. مهندس مرتضي مرادي ديوكلايي. مركز انتشارات توسعه علوم. ساري
   تولید ایرانی با استانداردهای جهانی    
آزمايشگاه پرتو آزمون جوانه خراسان:- آزمايشگاه همكار اداره استاندارد و تحقيقات صنعتي- دارای 4 آزمایشگاه تخصصی: فیزیکوشیمیایی، میکروبی، آنالیز دستگاهی، تحقیق و توسعه- داراي موافقت اوليه آزمايشگاه همكار از اداره نظارت بر غذا و دارو- عضو انجمن آزمایشگاه های همکار- آزمایشگاه تخصصی میکروبیولوژی با توانایی اندازه گیری آفلاتوکسین با دستگاه الایزا ریدر- داراي گواهينامه استاندارد ايزو 17025- تنها آزمايشگاه ...

آمار